Deelnameformulier Fabrikant van de Toekomst 2020
Let op: Wilt u meer innovaties aanmelden? Gebruik dan voor elke innovatie een nieuw formulier. overschrijf niet het maximaal aantal woorden, want dan is uw inzending niet geldig.  
 
Afbeeldingen die uw innovatie illustreren, zijn welkom. Denk aan een foto van een eerste project, een prototype of een producttekening. Samen maximaal twee A4. Deze kunt u om technische redenen niet met dit formulier meezenden, maar wel separaat per email naar: info@hibin.nl Bij het toezenden van afbeeldingen geeft u Hibin automatisch toestemming om deze te publiceren i.h.k.v. de Fabrikant van de Toekomst 2020. NB - Andere bijlagen dan foto's worden niet meegenomen in de beoordeling.

Uiterste inzenddatum: 31 maart 2020. De jury maakt in april 2020 drie genomineerden per categorie bekend. De genomineerden dingen ook mee naar de publieksprijs. De online enquête daarvoor wordt door USP Marketing Consultancy van 20 april t/m 20 mei opengezet. Genomineerden worden aangemoedigd om deelname aan de enquête voor de publieksprijs te ondersteunen via sociale media.
De winnaars per categorie, de overall winnaar en de winnaar van de publieksprijs worden bekendgemaakt tijdens het Hibin-evenement Samen aan de Slag 2 op 11 juni 2020 in Ede.


Naam *

E-mailadres *

Bedrijfsnaam *

Telefoonnummer *

Naam van de innovatie *

Op de markt verkrijgbaar sinds/vanaf 20.. *

Wij willen deelnemen in de categorie ’Versnelling van de bouw en renovatie’. U mag ook hieronder meer categorieën selecteren.
Wij willen deelnemen in de categorie ’Minder primaire grondstoffen’. U mag ook hieronder meer categorieën selecteren.
Wij willen deelnemen in de categorie ’Data voor stroomlijning van de bouwsector’. U mag ook hieronder meer categorieën selecteren.
Wij willen deelnemen in de categorie ’Hindervrije bouwlogistiek’. U mag ook hieronder meer categorieën selecteren.

Korte omschrijving van uw innovatie (max. 250 woorden) *

Welke stappen zijn er ondernomen/gaat u nemen? (max. 250 woorden) *

Welk probleem wordt met de innovatie opgelost of welke doelen worden nagestreefd? Bekijk dit vanuit de ogen van de klant en maatschappij. (max. 250 woorden) *

Wat is uw doelstelling qua afzet voor 2020? Welk marktpotentieel ziet u voor de komende jaren? (max. 100 woorden) *

* verplichte velden

Website Koninklijke Hibin