‘Praktijksessie BIM en product datadeling’ Thematafel Digitalisering 3 oktober Zoetermeer

Graag nodigen we je uit voor een praktijksessie rondom het werken met open BIM in bouwprojecten, onderlinge samenwerking in de bouwsector op dit gebied en de link naar het Digitaal Stelsel Gebouwde Omgeving.


Datadelen is steeds belangrijker. Maar hoe kan data naar de toekomst toe jouw businessmodel versterken? En hoe ver is jouw organisatie in deze digitaliseringsslag?

Wat kan er allemaal met BIM modellering? Bouw je een eigen koppeling, haak je aan bij een platform of ga je toch zelf modelleren? En met welke datadeelkansen kan digiGO en DSGO ons helpen. Kortom, onderwerpen waar steeds concretere antwoorden op komen.

Hibin organiseert samen met digiGO BIM Loket de Thematafel / Experttafel Digitalisering op 3 oktober 2023. Belangrijk onderdeel is de praktijksessie waarbij we alle vraagstukken gaan beantwoorden.

Voor wie? Divers, namelijk: geďnteresseerden in BIM modellering en data; dataexperts, digibeslissers, noem maar op. Deelname is gratis!

Programma 
12:00- 12:30 --- Inloop met een broodje ---

13:00- 14:00 Martijn Heijstek, digiGO geeft een presentatie; welke initiatieven binnen het digiGO en DSGO programma uitgewerkt worden met het oog op de toekomst.

14:00- 14:20 --- Koffiebreak ---

14:20- 16:00 Lex Ransijn:

• directeur-eigenaar VDCbase, BIM mentor/regisseur; verbinder Adoptie Projecten DSGO; voorzitter BIM-basis ILS expertcommissie; buildingSMART Internationaal Award programma - Jury leader. Lex geeft een workshop over alle bouwfases en de behoefte aan data; welke data wenselijk is en nu al in BIM beschikbaar is.

1. Ontwerpfase; 2. uitvoeringsfase; 3. in gebruik name na oplevering.

16:00-17:00 --- Netwerkborrel--- 


De locatie is Bouwhuis, Zilverstraat 69, 2718 RP Zoetermeer. 

Inschrijven kan door dit formulier in te vullen.


Naam *

E-mailadres *

* verplichte velden

Website Koninklijke Hibin