Duizenden extra stageplaatsen door SBB-campagne
Ruim 27.500 mbo-studenten hebben in de eerste zes maanden van 2021 door het Actieplan stages en leerbanen van Samenwerking beroepsonderwijs en bedrijfsleven (SBB) toch een praktijkplek kunnen vinden, terwijl dat eerst door de coronacrisis niet leek te lukken. Hierdoor konden studenten verder met hun opleiding. Dit blijkt uit de derde voortgangsrapportage over het actieplan.

Met het actieplan pakt SBB in opdracht van de minister van OCW en de bewindspersonen van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW) sinds 28 april 2020 door de coronacrisis ontstane stage- en leerbaantekorten aan. Lees hier de voortgangsrapportage.

Het actieplan voor stages en leerbanen draait nog steeds op volle toeren, zéker nu de coronamaatregelen weer zijn aangescherpt. Deze weken focust SBB via de sociale media op de sectoren en regio's waar studenten het hardst op zoek zijn naar een stage of leerbaan.
 
Alle artikelen uit de nieuwsbrief
Meer voordeel voor leden
Corona-update
Docenten kijken naar de toekomst
Schroef je ijzerwarenkennis op
Webinar nieuwe Omgevingswet voor Hibin-leden
Laatste editie WKB-webinar
Met korting naar Masterclass Stedelijk Bouwlogistiek
Duizenden extra stageplaatsen door SBB-campagne
Nieuw platform voor praktijkopleiders
Fijne feestdagen en voorspoedig 2022
    
Website Hibin Opleidingen
Website Koninklijke Hibin
Hibin Opleidingen is een initiatief van Koninklijke Hibin en wordt mede mogelijk gemaakt door het Fonds Collectieve Belangen (FCB).